+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Vandaag nog meer willen weten?

Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact op.

Werken als zelfstandig ondernemer

Heb jij er altijd al van gedroomd om ondernemer worden? Leef jij in de gadachte dat je hiervoor een pot met geld moet hebben of naar de bank moet? Dan heb je het mis. Het opstarten van je eigen business is niet zo ingewikkeld. Wij bieden je de kans om zelfstandig te ondernemen zonder hoge opstartkosten, franchise fee’s, overhead of marketingkosten. Geen hoge investeringen en geen risico’s.

Zelfstandig ondernemer en toch samenwerken

Je werkt zelfstandig, maar niet alleen. Je wordt gecoached, begeleidt en we en trainen je. Allemaal om de kans op succes te vergroten.

Wil jij zelfstandig ondernemen?

Zoek jij een manier om een beter balans te krijgen tussen werk en vrije tijd? Als jij op zoek bent naar verandering, verbetering en zekerheid en de uitdaging wil aangaan om jouw dromen te verwezenlijken dan ben je hier aan het juiste adres. Met de juiste motivatie, de wil om vaardigheden aan te leren en de inzet om dit in praktijk te brengen, kun jij Zelfstandig ondernemer worden.

Werken aan je eigen toekomst, en krijgen wat je verdient!

De beste manier om te leren over de mogelijkheden van ons bedrijf is van onze ervaren collega’s. Velen van hen waren aanvankelijk soms óók nerveus en onwennig om hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Ze hebben nooit spijt gehad van hun besluit. Sterker nog, ze helpen je graag mee door je te inspireren met de succesverhalen.