+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Wil jij een workshop geven?

Een workshop geven is nog steeds een interessante manier om een extra inkomen te verwerven. Deze manier van directe verkoop is al heel lang bekend. Wil jij informatie over hoe je met onze producten een workshop kan geven. Laat het ons weten en wij helpen je graag mee.

Een workshop geven is weer in.

Als je door de winkelstraten loopt is het je vast niet ontgaan dat er steeds meer panden leeg staan. We leven in een tijd waarin het verkopen van producten aan verandering onderhevig is. De opkomst van internet is daar de belangrijkste oorzaak van. Lekker inkopen vanuit je luie stoel is eenvoudig en gaat snel. Maar niet alle producten lenen zich evengoed voor het verkopen via internet. Parfum bijvoorbeeld is niet iets wat je eenvoudig aanschaft via internet. In de schoonheidsbranche merken wij dat een workshop geven middels een thuis party steeds populairder wordt. Juist make-up, voedingssupplementen, parfum en verzorgende producten worden graag aangeschaft via persoonlijk advies.

Een thuis party workshop geven met vrienden of vriendinnen

We merken daarom dat het houden van een workshop bij je thuis met vrienden en vriendinnen weer nieuw leven wordt in geblazen. Even die persoonlijke aandacht voor producten die belangrijk zijn en je extra kwaliteit van leven geven. Schoonheids- en gezondheidsproducten die je helpen om lekkerder in je vel te zitten. Er is toch ook niets leuker dan met vriendinnen een make-up party te geven en zo te ontdekken welke kleuren je het beste staan en daar met je vriendinnen over te praten. Ben jij een enthousiaste verkoper en wil je een workshop geven, vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Wij helpen je mee?

Je doet het niet alleen. Wij begeleiden je helpen je mee met training, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Wil je onze achtergrond weten, lees hoe wij zijn begonnen.

“producten met als basis Duitse kwaliteitsstandaarden”

Z

Cosmetica

Make-up is sinds vele jaren een traditie bij LR. Deze jarenlange ervaring, samen met de nieuwste stand van de kennis in de productie leidt tot de beste decoratieve cosmetica. LR heeft twee lijnen, LR Colours en LR Deluxe. Beide met unieke recepturen en innovatieve producten. LR betrekt haar recepturen daarbij van toonaangevende leveranciers, voornamelijk uit Italië, de marktleider op het gebied van de decoratieve cosmetica.

Z

Aloe vera huidverzorging

Onze hoge aandelen Aloë Vera Gel en kostbare inhoudsstoffen maken de LR Aloë Vera producten tot een belevenis voor uw huid. LR heeft meer dan 40 Aloë Vera verzorgingsproducten. Wij gebruiken voor onze LR Aloë Vera verzorging uitsluitend het hoogwaardige binnenste van het blad van de Aloë Vera Barbadensis Miller, van gecontroleerde teelt in het hoogland van Mexico.

Z

Haarverzorging

Salonkwaliteit, onze ervaring en de nieuwste technologie gecombineerd in een bijzonder effectieve haarverzorging. Kwaliteitsproducten uit Duitsland, natuurlijk zonder parabenen en zonder kleurstoffen. Nova Pure combineert effectieve werkzame stoffen met natuurlijke extracten, altijd nauwkeurig afgestemd op de behoefte van het haar. De essentiële werkzame stof is daarbij altijd het Kerashine-complex.

Z

Anti-aging management

Eeuwige jeugdigheid & schoonheid is de droom van iedereen. De geïntegreerde ZEITGARD Anti-Age Management helpt u de tijd te stoppen & de jeugdigheid van uw gezichtshuid te behouden. ZEITGARD werd speciaal ontworpen voor professioneel gebruik thuis. U kan rekenen op innovatieve technologie die u tot nu toe enkel in schoonheidssalons kende.

Z

Parfum

LR is een wereldwijde leidende partner in het parfum design. Verschillende internationale sterren werken samen en hebben met LR hun eigen persoonlijke parfum ontwikkeld. Bruce Willis, zijn echtgenote Emma Heming-Willis of Karolina Kurkova, ze maken allemaal deel uit van de schitterende Starbox familie. Samen met de sympathieke Cristina Ferreira uit Portugal en de Duitse modeontwerper Guido Maria Kretschmer.

Z

Mindmaster

Mind Master is het eerste product wereldwijd, waar het thema volledig besteed werd aan stress! Lichamelijke stress wordt geneutraliseerd en nieuwe, frisse energie wordt voorbereidt voor het lichaam en de geest. Meer uithoudingsvermogen, hogere prestaties, meer energie. Dit alles heet heel eenvoudig, Mind Master!

Z

Gewichtsmanagement

Met Figuactiv in de vorm van shakes, soepen en repen, houdt u de klok rond uw figuur in de gaten. Het Figuactiv programma werkt eenvoudig, vol afwisseling en is effectief! Niet vergeten: let op een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Met onze Figuactiv producten heeft u een optimale weg om uw droomgewicht te krijgen.

Z

Gezondheidsproducten

Ieder mens heeft behalve voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vetten ook vitamines, mineralen, sporenelementen en secundaire plantaardige stoffen nodig. Met onze productfamilies Colostrum, Cistus Incanus en Probiotic12 kunt u uw welzijn optimaal ondersteunen.

Z

Microsilver huidverzorging

MICROSILVER PLUS is de functionele verzorging van LR voor het hele lichaam van top tot teen. Onze MICROSILVER PLUS huidverzorgingsproducten hebben veel voordelen: de werkzame stof Microsilver werkt regulerend en stabiliserend.

Wat krijg je?

Gratis product trainingen
Ondersteunende collega’s
Motiverende incentives
Hoogwaardige producten
Gezondheidsproducten
Schoonheidsproducten
Make-up producten

Gezelligheid, enthousiasme en resultaat.

Wil jij workshops geven met kwaliteitsproducten en hierover meer informatie ontvangen, neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek leggen we je graag meer uit over de mogelijkheden maar ook over de producten.

Meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op. We praten je graag persoonlijk bij over de mogelijkheden binnen één van de snelst groeiende markten van dit moment: de Health- en Beauty branche.