+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Als je graag een extra centje bij wil verdienen biedt het internet uitkomst als het gaat om ideeën. Online geld verdienen is dan een trending woord. Er zijn heel veel verschillende manieren om online geld te verdienen. Deze variëren van webcam girl tot het simpel invullen van enquêtes of het schrijven van blogs en redactionele artikelen. Net als deze website hebben namelijk heel veel site’s behoefte om waardevolle content toe te voegen zodat google weet wat de site heeft te beiden.

Het zoeken naar een extra centje bijverdienen resulteert ook in sites die je snel rijk worden of veel geld verdienen aanbieden. Maar snel en simpel heel veel geld verdienen is niet realistisch. Misschien is het meedoen aan de Staatsloterij of postcode loterij eerder succesvol. Ik heb de overtuiging dat geld verdienen simpel weg gebeurt door te werken. Je zult de handen uit de mouwen moeten steken.

Centje bijverdienen door directe verkoop

Onze manier van een centje bijverdienen is directe verkoop. Hoe je die verkoopt realiseert bepaal je in principe zelf. De ene zal het doen via huisparty’s, internet verkoop, beurzen en markten of misschien allen voor eigen gebruik. Vele manieren om de producten te verkopen. Het concept is dan heel eenvoudig, hoe meer je verkoopt, hoe meer inkomsten dat je hebt.