+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Vandaag nog meer willen weten?

Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact op.

Samenwerken met mensen die je zelf kiest

Ontmoet mensen met dezelfde interesse. Leer van elkaar en moedig elkaar aan. Onze omgeving wordt ook wel de gezelligste en meest sociale werkomgeving genoemd die bestaat. Een omgeving waarin iedereen altijd zin heeft in werken en het werk voornamelijk bestaat uit Praten Met Mensen. Praten met mensen en kiezen met wie je wilt samenwerken. Hoewel je werkt aan je eigen zelfstandige onderneming sta je er niet alleen voor.

Coachen, meer vrienden en samenwerken

Coachen, meer vrienden en samenwerken gaan allen op in onze business. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar je kunt het alleen ervaren door te starten. Wij organiseren wekelijks events, bijeenkomsten en trainingen waarbij wij allemaal samenkomen om met elkaar te sparren en inspiratie op te doen. Als je met een laag energieniveau bij ons binnenstapt, kom je er zeker weten met een hoog, positief niveau weer uit.

Werken aan je eigen toekomst, en krijgen wat je verdient!

De beste manier om te leren over de mogelijkheden van ons bedrijf is van onze ervaren collega’s. Velen van hen waren aanvankelijk soms óók nerveus en onwennig om hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Ze hebben nooit spijt gehad van hun besluit. Sterker nog, ze helpen je graag mee door je te inspireren met de succesverhalen.