+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

De rente heeft al jaren lang zo laag niet meer gestaan. Er is zelfs een kans dat we over een tijdje rente moeten gaan betalen om onze centen bij de bank te parkeren. Je hoort nu al mensen die alternatieven bedenken om het spaargeld te belegen. Een tweede huis, je centen besteden aan een nieuwe auto of vakantie. De twee laatst genoemde zijn natuurlijk niet de meest effectieve manieren hoewel het je misschien wel het meeste brengt. Mooie herinneringen bijvoorbeeld.

Pensioen en extra inkomen?

Er is ook een groep mensen die het geld gebruiken om een pensioen op te bouwen. Een extra inleg in je pensioen zodat je straks een wat hoger inkomen hebt. Het opbouwen van een passief inkomen zoals wij dat met Multi Level Marketing hebben gedaan doet eigenlijk allebei. Het heeft dus het beste van twee werelden. Je kunt nu het extra inkomen belegen, sparen of simpelweg opmaken en er van genieten. En toch bouw je inkomen op voor je pensioen. Zodra je in ons systeem de titel organisatie leider of hoger hebt opgebouwd, zijn de lijnen en je structuur overerfbaar. En als je structuur ook nog stabiel is en groot genoeg zul je zelf merken dat je eigenlijk niets hoeft te doen en je organisatie zorgt voor een extra inkomen. Dus ook later als je ouder bent lopen dit inkomen gewoon door. Zie het als een extra pensioen en wij noemen het “More Quality For Your Life”.

Een mooie kans

Als je dit zo leest lijkt het te mooi om waar te zijn. Eigenlijk is het dat ook maar je krijgt het niet voor niets. Je zult er hard voor moeten werken en tijd moeten investeren. Risico’s zijn er niet en het is beschikbaar voor iedereen. Wil je meer informatie ga dan naar onze CONTACT PAGINA en vul het formulier is.