+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Waarom voor paarden manege's?

Onze producten hebben zich reeds bewezen in de verzorging van paarden. Als paarden manege houder biedt het kansen om je klanten te voorzien van deze producten en een centje bij te verdienen. Heb je vragen, aarzel niet neem gerust contact op.

Heb jij een manege?

Als paarden manege houder ben je liefhebber van paarden en betrokken bij je klanten. Je wilt het beste voor de dieren en de beste service voor je klanten. Paarden liefhebbers willen alleen maar het beste voor hun lieveling. Onze aloe vera producten hebben zich reeds bewezen als succes producten.

Extra verkoop genereren?

Als paarden manege houder heb je de mogelijkheid om extra inkomsten te generen door verkoop. De paarden verdienen de beste verzorging en met de Aloe vera producten krijgen ze deze. Als zelfstandig verkoper kun je de producten direct inkopen bij de fabriek en verkopen aan je klant voor extra omzet. De verkoop zullen de inkomsten verhogen terwijl de paarden de beste verzorging krijgen, zo wordt het nog leuker.

Hoe zijn wij begonnen?

Wij zijn ook begonnen met producten en nu hebben we een extra inkomen. Ons verhaal vind je op deze website.

“producten met als basis Duitse kwaliteitsstandaarden”

Wondverzorging paard

Een spray met 80% Aloe Vera gel aangevuld met rode kastanje en Cistus tegen vachtbeschadiging. Een ideaal product wat op een natuurlijke en zachte geneeswijze zorgt voor de wondverzorging paard, wondverzorging hond of kat. Het sterkt op een natuurlijke manier de huid van uw dier. De van Aloe Vera bekende geneeskrachtige werking voor de huid geldt ook voor de dierenhuid. Het hydrateert de huid van uw dier.

Aloe Vera Coat Spray

Iedereen wil het beste voor zijn of haar lieveling. Een stralende en verzorgde vacht is belangrijk voor het welzijn van uw dier. Met de Aloë Vera glanzende vacht spray heeft u een verzorgende spray die helpt de vacht van uw hond of paard eenvoudig te reinigen en kambaar te maken. Na het kammen blijft, door de intensieve Aloë Vera verzorging, een glanzende vacht over.

Aloe Vera Shampoo

De shampoo bezit 40% pure Aloe Vera gel. Het zorgt voor een intensieve reiniging van de vacht en verzorgt de huid. De vacht wordt glanzend en goed verzorgt.Wat goed is voor de mens is vaak ook goed voor dieren. De allround geneeskrachtige Aloe Vera plant help zeer goed bij de verzorging van uw hond of paard.

Wat krijg je?

Gratis product trainingen
Ondersteunende collega’s
Motiverende incentives
Hoogwaardige producten
Gezondheidsproducten
Aloe vera producten
Groei mogelijkheden

Mok bij paarden aanpakken met Aloe vera?

Mok bij paarden is een veel voorkomende en vaak hardnekkige aandoening. Mok plekjes zijn het symptoom van een huidontsteking in de koot holte. Kenmerk is dat de huid rood wordt, er vocht uit komt en er korstjes ontstaan. Dezelfde aandoening hoger op het been noemt men rasp. De vochtige, vieze huid vormt een ideale voedingsbodem voor schimmels en bacteriën die zich hierin goed vermeerderen en verspreiden. De harde dikke korsten beschadigen bij beweging de huid er omheen en zorgen op deze manier voor nieuwe barstjes en een beschadigde huid. Als de mok bij paarden niet goed behandeld wordt zal het zich steeds verder uitbreiden en kan het leiden tot kreupelheid en zelfs “olifantsbeen”. Dit ontstaat dan als gevolg van lymfevat ontsteking door binnengedrongen bacteriën. Mok bij paarden begint vaak in de kootholte van één van de achterbenen. Het kan zich uitbreiden naar de zijkanten, de voorkant en verder omhoog langs het been en kan dan ook voorkomen aan de voorbenen. Belangrijk voor de preventie van mok is een schone droge stal, schone benen en een goede weerstand. Een paard met mok kan de eigenaar echt tot wanhoop drijven. Reden daarvoor is dat mok erg hardnekkig kan zijn. Een paard met mok heeft daarom ook enorm veel last en pijn van deze aandoening. Vaak is mok hardnekkig en moeilijk aan te pakken. Al meerdere keren heeft aloe vera zich bewezen als remedie tegen mok bij paarden. Een aantal manege eigenaren hebben hun ervaringen met ons gedeeld en gemeld dat ze graag willen dat deze methode gedeeld wordt.

Gebruik van aloe vera

Voor het gebruik adviseren we 4 producten. De aloe vera propolis creme, aloe vera emergency spray, aloe vera concentraat en aloe vera drink Sivera. De eerste drie producten zijn ook te verkrijgen in 1 box met een voordeel prijs. De aloe vera drank zorgt ervoor dat de oorzaak, die altijd inwendig zit, wordt aangepakt. Zolang de wond “open” is gebruik je de emergency spray en direct daarover de aloe vera concentraat. Als de wond dicht is gaan we van de concentraat over naar de propolis creme. Dus eerst emergency spray en direct daarover de aloe vera propolis creme. Na een aantal dagen tot een week zullen de eerste verbeteringen en resultaten al zichtbaar zijn.

Meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op. We praten je graag persoonlijk bij over de mogelijkheden binnen één van de snelst groeiende markten van dit moment: de Health- en Beauty branche.