+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Vandaag nog meer willen weten?

Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact op.

Nalaten van een erfenis?

Stel je voor dat je nabestaanden van de voordelen zouden kunnen genieten van jouw werk van vandaag. Het klinkt toch geweldig dat jou nabestaanden genieten van het inkomen dat je hebt opgebouwd. Het nalaten van een erfenis door een inkomen dat ook na je dood zal worden uitbetaalt aan jouw kinderen. Dat is toch het werken waard!

Een overdraagbare business, dat klinkt interessant

Met de juiste motivatie, de wil om vaardigheden aan te leren en de inzet om dit in praktijk te brengen, kun jij een inkomen opbouwen die overerfbaar is. Wij leggen je graag alles uit en leren je hoe je een business bouwt. Door een mooie samenwerking aan te gaan is het mogelijk om een inkomen op te bouwen die deels onafhankelijk is van jouw werk en inzet. Een passief inkomen wat overerfbaar is.

Werken aan je eigen toekomst, en krijgen wat je verdient!

De beste manier om te leren over de mogelijkheden van ons bedrijf is van onze ervaren collega’s. Velen van hen waren aanvankelijk soms óók nerveus en onwennig om hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Ze hebben nooit spijt gehad van hun besluit. Sterker nog, ze helpen je graag mee door je te inspireren met de succesverhalen.