+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Ben jij nagel styliste?

Als nagel styliste kun je meer kansen creëren om extra omzet uit je behandeling te halen. Door extra verkoop te genereren worden de opbrengsten uit je eigen nagelstudio verhoogd. Heb je vragen, aarzel niet neem gerust contact op.

Ben jij nagel styliste?

Als nagel styliste wil je graag het beste voor je klant. Je bouwt immers een band op met je klanten omdat ze steeds terug komen voor een nieuwe behandeling. Maar als nagel styliste ben je ook ondernemer. Je hebt een salon of een studio met apparatuur, materialen een stoel en ander interieur. Dat is allemaal geïnvesteerd kapitaal en moet soms moeten spullen worden vervangen. Uiteindelijk wil je ook inkomsten genereren om rond te komen. Daarom wil je graag producten presenteren waarmee je de klant kunt voorzien.

Extra verkoop genereren?

Als nagel styliste heb je de mogelijkheid om extra inkomsten te generen door verkoop. Niet alleen de crème en verzorging die bij de behandeling hoort, maar ook gezondheidsproducten of parfum. Dit zijn ook producten die passen in deze omgeving en waarvan de klant graag gebruik wilt maken. Als zelfstandig verkoper kun je de producten direct inkopen bij de fabriek en verkopen aan je klant voor extra omzet. De verkoop zullen de inkomsten uit je salon verhogen en zo wordt het nog leuker.

Hoe zijn wij begonnen?

Bij ons begon het met producten voor de salon. Nu hebben we een extra inkomen. Ons verhaal vind je op deze website.

“producten met als basis Duitse kwaliteitsstandaarden”

Z

Cosmetica

Make-up is sinds vele jaren een traditie bij LR. Deze jarenlange ervaring, samen met de nieuwste stand van de kennis in de productie leidt tot de beste decoratieve cosmetica. LR heeft twee lijnen, LR Colours en LR Deluxe. Beide met unieke recepturen en innovatieve producten. LR betrekt haar recepturen daarbij van toonaangevende leveranciers, voornamelijk uit Italië, de marktleider op het gebied van de decoratieve cosmetica.

Z

Aloe vera huidverzorging

Onze hoge aandelen Aloë Vera Gel en kostbare inhoudsstoffen maken de LR Aloë Vera producten tot een belevenis voor uw huid. LR heeft meer dan 40 Aloë Vera verzorgingsproducten. Wij gebruiken voor onze LR Aloë Vera verzorging uitsluitend het hoogwaardige binnenste van het blad van de Aloë Vera Barbadensis Miller, van gecontroleerde teelt in het hoogland van Mexico.

Z

Haarverzorging

Salonkwaliteit, onze ervaring en de nieuwste technologie gecombineerd in een bijzonder effectieve haarverzorging. Kwaliteitsproducten uit Duitsland, natuurlijk zonder parabenen en zonder kleurstoffen. Nova Pure combineert effectieve werkzame stoffen met natuurlijke extracten, altijd nauwkeurig afgestemd op de behoefte van het haar. De essentiële werkzame stof is daarbij altijd het Kerashine-complex.

Z

Anti-aging management

Eeuwige jeugdigheid & schoonheid is de droom van iedereen. De geïntegreerde ZEITGARD Anti-Age Management helpt u de tijd te stoppen & de jeugdigheid van uw gezichtshuid te behouden. ZEITGARD werd speciaal ontworpen voor professioneel gebruik thuis. U kan rekenen op innovatieve technologie die u tot nu toe enkel in schoonheidssalons kende.

Z

Parfum

LR is een wereldwijde leidende partner in het parfum design. Verschillende internationale sterren werken samen en hebben met LR hun eigen persoonlijke parfum ontwikkeld. Bruce Willis, zijn echtgenote Emma Heming-Willis of Karolina Kurkova, ze maken allemaal deel uit van de schitterende Starbox familie. Samen met de sympathieke Cristina Ferreira uit Portugal en de Duitse modeontwerper Guido Maria Kretschmer.

Z

Mindmaster

Mind Master is het eerste product wereldwijd, waar het thema volledig besteed werd aan stress! Lichamelijke stress wordt geneutraliseerd en nieuwe, frisse energie wordt voorbereidt voor het lichaam en de geest. Meer uithoudingsvermogen, hogere prestaties, meer energie. Dit alles heet heel eenvoudig, Mind Master!

Z

Gewichtsmanagement

Met Figuactiv in de vorm van shakes, soepen en repen, houdt u de klok rond uw figuur in de gaten. Het Figuactiv programma werkt eenvoudig, vol afwisseling en is effectief! Niet vergeten: let op een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Met onze Figuactiv producten heeft u een optimale weg om uw droomgewicht te krijgen.

Z

Gezondheidsproducten

Ieder mens heeft behalve voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vetten ook vitamines, mineralen, sporenelementen en secundaire plantaardige stoffen nodig. Met onze productfamilies Colostrum, Cistus Incanus en Probiotic12 kunt u uw welzijn optimaal ondersteunen.

Z

Microsilver huidverzorging

MICROSILVER PLUS is de functionele verzorging van LR voor het hele lichaam van top tot teen. Onze MICROSILVER PLUS huidverzorgingsproducten hebben veel voordelen: de werkzame stof Microsilver werkt regulerend en stabiliserend.

Wat krijg je?

Gratis product trainingen
Ondersteunende collega’s
Motiverende incentives
Hoogwaardige producten
Gezondheidsproducten
Schoonheidsproducten
Make-up producten

Wil jij je salon uitbreiden?

Wil jij je salon uitbreiden met de kwaliteitsproducten en wil je hierover meer informatie ontvangen, neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek leggen we je graag meer uit over de mogelijkheden maar ook over de producten.

Meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op. We praten je graag persoonlijk bij over de mogelijkheden binnen één van de snelst groeiende markten van dit moment: de Health- en Beauty branche.