+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Ons verhaal over bijverdienen

“Ja… ik word schoonheidsspecialiste”, en daarmee werden wij zelfstandig ondernemer.

DIT KAN UW START ZIJN

HET BEGIN

VAN IETS MOOIS

Eigenlijk begint ons verhaal in 2008 toen wij besloten om een schoonheidssalon op te zetten. Margot zou als zelfstandige haar hoofdinkomen gaan verdienen en Marco op de achtergrond, die de financiële, administratieve en marketing taken op zich zou nemen. De klantenkring groeide snel omdat de mond tot mond reclame goed zijn werk deed. Al snel kwamen we erachter dat een bezoek aan de schoonheidsspecialiste niet alleen een verzorgende functie heeft maar ook een stukje ontspanning met zich mee brengt. Het enthousiasme van Margot werkt aanstekelijk en klanten gingen na een behandeling met meer energie naar huis.

EEN MOOIE KANS

Alles werd tot in de puntjes verzorgt, de salon, kwaliteitsproducten en ook alles er omheen. Op onze Fiat 500 werd een mooie reclame uiting gezet en de auto diende als rijdende reclame in het dorp.  Hoeveel klanten je krijgt door reclame uitingen is vaak moeilijk te zeggen. Hoe meer je een naam voorbij ziet komen hoe sterker de naam ook word. Toch is het soms heel concreet als mensen contact opnemen omdat ze je telefoonnummer, website of email adres zien op je auto. Wij werden naar aanleiding van de auto gebeld door iemand die ons vertelde dat hij mogelijk een mooie kans voor ons had.

Koffie en een koekje

Toen mijn coach zei: “met koffie en een koekje een centje extra verdienen”, dacht ik, dat past wel bij mij.

 

EEN EXTRA INKOMEN?

Het telefoonnummer op onze auto zorgde ervoor dat we in contact kwamen met ons extra inkomen. Je kunt geld verdienen op verschillende manieren. Gewoon door geld te besparen door voor inkoopsprijs producten in te kopen, door directe verkoop aan consumenten of je kunt andere inschrijven waarvoor je dan een beloning krijgt. Geen risico, dus we zijn begonnen met het inkopen van producten die we toch ook zelf konden gebruiken. Wordt het niets, hebben we geen geld verspild maar gebruiken we zelf de producten. We besloten producten te gaan verkopen en we hadden ook het idee om de producten toe te voegen aan een webwinkel die we wilde gaan opzetten. Ja, het ondernemersbloed ging harder stromen en de webwinkel werd een feit.

KWALITEITSPRODUCTEN

Dat zelf gebruiken van de producten die we hadden besteld was niet nodig. Die eerste producten waren zo verkocht. Je zou bijna kunnen zeggen dat de producten zichzelf verkopen. Kwaliteitsproducten uit Duitsland, een volledig product portfolio en een goede prijs. Het verkopen ging goed en het enthousiasme voor de producten steeg met de dag. Het is eigenlijk ook niet moeilijk om achter je product te staan als het zo goed is.

Het verkopen van producten gaf een goede extra omzet voor de schoonheidssalon. Maar het enthousiasme voor de producten zorgde ervoor dat de coach zei: “jij kunt extra inkomsten verdienen met koffie en koekjes”. Als je andere ook van deze producten gebruik wil laten maken, en ze willen ze gaan verkopen, kun je dit met al je enthousiasme delen onder het genot van koffie met een koekje.

Bijverdienen

Wij helpen je graag met gratis trainingen en begeleiding.

BIJVERDIENEN

Door directe verkoop kan eigenlijk iedereen iets bijverdienen. Je verkoopt producten op de manier die jou het beste past. Bijvoorbeeld als product in je salon, je organiseert parties of je introduceert het binnen je vrienden en kennissen kring.  Nee, het komt niet vanzelf, je zult tijd moeten investeren en mensen moeten aanspreken. Aan de producten zal het niet liggen, in de beauty en health branch staan onze producten hoog aangeschreven en wij leren je alles over deze producten.

OPLEIDING & BEGELEIDING

We begrijpen als geen ander dat het eng kan zijn om deze richting te kiezen. Op zich is verkopen al eng en dan moet je ook de producten goed kennen. Natuurlijk helpen wij je met trainingen en begeleiding. Deze trainingen zijn gratis en de begeleiding doen we er graag bij.