+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Wat is het profiel?

Wil je weten of dat directe verkoop ook iets voor jou kan zijn? We hebben een profiel samen gesteld waarin we de competenties uitlichten. Heb je toch nog vragen, aarzel niet neem gerust contact op.

Hoe kan ik geld verdienen?

Wij bieden een mogelijkheid om samen te werken met collega’s in Nederland én daarbuiten. Beginnen als zelfstandige zonder financieel risico en met de begeleiding van ervaren collega’s. Een product portfolio met kwaliteitsproducten uit Duitsland. De mogelijkheid van geld verdienen en het opbouwen van een extra inkomen.

Ons Concept

Ons unieke business concept in de Health- en Beautybranche, wat al meer dan 30 jaar succesvol is in inmiddels 28 landen, geeft je de mogelijkheid om dit alles te realiseren. In deze ‘nieuwe economie’ helpen je collega’s je om op te starten, zonder risicovolle investeringen.

Wat bieden wij je?

Geld verdienen en opbouwen van een extra inkomen
Uitstekende trainingen
Ondersteunende collega’s
Motiverende incentives
Hoogwaardige producten
Internationale aanwezigheid
Stabiliteit
Persoonlijke groei

“met de juiste competenties, kun je groeien”

Z

Doelgericht

Om succesvol te zijn in directe verkoop is doelgerichtheid een belangrijke competentie. Het bepalen van doelen en je daarop focussen zorgt voor meer succes.

Z

Betrouwbaar

Het klinkt haast vanzelfsprekend maar betrouwbaarheid is een must voor je klanten. Doen wat je beloofd zal zorgen voor meer vertrouwen en meer verkoop.

Z

Doorzettingsvermogen

Als zelfstandige heb je soms ook tegenslagen te verwerken. Met het motto “de aanhouder wint”, bereik je meer dan bij de pakken neer te gaan zitten.

Z

Leergierig

Wij helpen je graag mee in het bereiken van je doelen. Daarvoor stellen we gratis trainingen ter beschikking en reiken we je informatie aan. Wees leergierig en de kennis wordt met je gedeeld.

Z

Ondernemend

Ondernemerschap zal je helpen nieuwe doelen en klanten te vinden. Vergroot je verkoop kansen door slim te denken en te doen. Natuurlijk helpen wij je hierbij.

Z

Enthousiasme

Een goede dosis enthousiasme zorgt niet alleen dat je werk leuk is maar ook dat je succesvol bent. Enthousiasme werk aanstekelijk en daardoor is de kans op succes groter.

Meer kwaliteit

Een extra inkomen betekend voor ons meer kwaliteit in het leven. Net dat beetje extra ruimte voor een nog leuker leven.

START JOUW TOEKOMST HIER?

De beste manier om te leren over de mogelijkheden van ons bedrijf is van onze ervaren collega’s. Velen van hen waren aanvankelijk soms óók nerveus en onwennig om hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Ze hebben nooit spijt gehad van hun besluit. Sterker nog, ze helpen je graag mee door je te inspireren met de succesverhalen.

Geld verdienen?

Neem dan contact met ons op. We praten je graag persoonlijk bij over de mogelijkheden binnen één van de snelst groeiende markten van dit moment: de Health- en Beauty branche.