+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Vandaag nog meer willen weten?

Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact op.

Een extra pensioen in eigen beheer

Om de pensioenen betaalbaar te houden wil het kabinet het pensioenstelsel grondig veranderen de komende jaren. Er zijn geruchten dat er over enkele jaren geen pensioen meer over zal zijn. Waar kun je nog wel op rekenen en vertrouwen? Indien je zekerheid wilt hebben van een goed pensioen, moet je het hef in eigen hand nemen. Neem de regie over je inkomen en zorg zelf voor een goede oudedagsvoorziening.

Extra pensioen of je enige pensioen

We komen ook veel zelfstandig ondernemers tegen die altijd hard of harder hebben moeten werken dan de gemiddelde werknemer. Die hebben niet de mogelijkheid gehad om een pensioen op te bouwen. Met onze business ben je niet te laat. Je kunt binnen korte tijd een inkomen opbouwen wat stabiel wordt. Zo heb je ook na je pensioen leeftijd een inkomen. Je zou dit je pensioen kunnen noemen maar het is meer. Want zelfs als je er zelf niet meer bent, kun je het overdragen naar je echtgenoot of kinderen.

Werken aan je eigen toekomst, en krijgen wat je verdient!

De beste manier om te leren over de mogelijkheden van ons bedrijf is van onze ervaren collega’s. Velen van hen waren aanvankelijk soms óók nerveus en onwennig om hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Ze hebben nooit spijt gehad van hun besluit. Sterker nog, ze helpen je graag mee door je te inspireren met de succesverhalen.