+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Een zoekopdracht in Google op Extra Inkomen levert een veelvoud aan resultaten op. Er is ook voldoende informatie over manieren om een centje bij te verdienen. Van een eenvoudige folder- of krantenwijk, directe verkoop, thuiswerk, inpakwerkzaamheden tot simpel enquêtes invullen. Online geld verdienen is wel de grootste hype de laatste tijd. Allen online geld verdienen kun je al op 10 tallen verschillende manieren. Websites testen, pay per click advertising, bloggen of simpel oude spullen verkopen via marktplaats. Iedereen kan wel een manier verzinnen die het beste bij hem past. Ik ben er ook van overtuigd dat als je wilt werken er altijd wel iets te vinden is. Op de extrainkomen.nl website richten we ons op onze business via directe verkoop en Multi Level Marketing.

Wat is Multi Level Marketing?

Multi Level Marketing wordt vaak verward met piramide bedrijven. Er zijn in het verleden piramide bedrijven geweest die op een oneerlijke wijze business hebben gegenereerd over de rug van de partners. Gelukkig heeft de overheid daar een stokje voor gestoken en is deze manier van verkopen nu verboden. De erfenis is wel de slechte naam die het heeft opgebouwd, waardoor veel bedrijven die een structuur hebben die iets doen met zelfstandige verkoop en werving van partners te doen hebben, ten onrechte geassocieerd worden met deze slechte naam. Aan de andere kant zien we de laatste jaren een positieve ontwikkeling omdat er steeds meer succesvolle formules zijn die een eerlijk, open en helder verdienmodel hebben. Multi Level Marketing is het opbouwen van een organisatie van partners waarin iedere partner zelf de mogelijkheid heeft ook weer een organisatie op te bouwen. De marketing en verkoop organiseer je zelf en daarbij wordt je ondersteund door je sponsor en de andere partners in je structuur. Ik hoor de vraag al, “maar bouw je zo dan geen piramide?”. Het antwoord daarop is nee, omdat ieder aan zijn eigen organisatie kan werken. Het kan dus zijn dat je als partner groeit en een organisatie opbouwt die groter is als die van jou sponsor. In dat geval zal jou organisatie er boven uit steken en krijg je, voor de beelden denkers, meer een berg landschap dan een simpele piramide. In een piramide structuur verdient de hoogste het meest en steeds meer (wat overigens in veel bedrijven ook zo is met de aandeelhouders en eigenaren), en bij MLM kun je als partner zelf groeien en meer gaan verdienen met jou organisatie dan iemand die eerder “boven” jou is ingestapt.

Directe verkoop en Multi Level Marketing

Multi Level Marketing gaat vaak samen met directe verkoop. De wijze waarop producten en of diensten verkocht worden gaat door persoonlijk contact van de partner. Degene die de verkoop doet is zelfstandig ondernemer (zelfstandig business partner) en je bent dus niet in dienst bij het bedrijf. Er is een overkoepelende vereniging waarbij bedrijven die middels directe verkoop producten op de markt zetten, zichzelf kunnen aansluiten. De vereniging draagt zorg dat alleen betrouwbare en eerlijke bedrijven zichzelf kunnen aansluiten en zorgen voor een stuk bescherming voor nieuwe partners. In Nederland kennen we de vereniging directe verkoop nederland waarbij ook ons bedrijf is aangesloten. Directe verkoop en Multi Level Marketing is niet snel veel geld verdienen. Het gaat eerder gepaard met zelfstandigheid, ondernemerschap en hard werken, maar biedt veel voordelen.
Flexibel/parttime werken
Geen maximum aan inkomsten
Geen verschil in beloning Mannen en vrouwen
Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijk contact met je klanten
Samenwerken in een team
Bij directe verkoop wordt het product niet in de winkel verkocht maar persoonlijk. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens een demonstratie of gesprek, bij mensen thuis of op een andere locatie. De verkopers zijn onafhankelijke, zakelijke partners van de organisaties waarvan ze de producten of diensten verkopen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie of jij ook zo een extra inkomen kunt opbouwen? Ga naar onze contact pagina en vul het formulier in of bel ons.