+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Als je op internet gaat zoeken naar de mogelijkheden voor extra inkomen vind je vele verschillende manieren om dit te realiseren. Krantenwijk, telesales, directe verkoop en vele mogelijkheden via internet. Het is echt moeilijk om in te schatten wat het betekend. Natuurlijk weten we allemaal wel te benoemen wat we met dat extra inkomen allemaal kunnen betalen. Niet alleen de bestaande kosten maar misschien ook sparen voor dat reisje dat je altijd al wilde of gewoon een extra keer uiteten. Maar een extra inkomen betekend eigenlijk dat ik dit wil verdienen naast mijn bestaande activiteiten. En misschien heb je al wel een full-time baan.

Werken naast een full-time baan

Als ik dan ga werken naast een full-time baan betekend dat al wat voor de bijverdienste. Het moet namelijk ondergeschikt zijn wat betekend dat ik vrij moet zijn wanneer ik de activiteiten voor dit extra inkomen doe. Zelf je tijd indelen en zelf bepalen hoeveel tijd je erin steekt. Je wilt namelijk ook niet dat als er drukke periodes zijn je verplichtingen hebt die het allemaal te zwaar maken. Plezier in je werkzaamheden heb je namelijk nodig om het allemaal vol te houden. Succes zorgt namelijk niet voor meer passie en energie maar energie en passie zorgen voor succes. Wat zijn naast de vrijheid in tijd nog meer voordelen die we vinden bij de manieren van extra inkomen?

Van huis uit werken, je eigen baas of zelfstandigheid. Voor ondernemende mensen klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn. Maar helaas is dat niet voor iedereen. Zoveel vrijheid en vrijblijvendheid betekend wat voor de discipline die je moet opbrengen. Want 1 ding mag helder zijn, om een extra inkomen op te bouwen zul je moeten werken. Er zijn geen bijverdienste die je zo maar komen aanwaaien hoe mooi het op sommige pagina’s staat vermeldt.

Wat biedt extrainkomen.nl dan?

Op onze website kun je lezen hoe wij ons extra inkomen hebben opgebouwd. Met die ervaring kunnen we mensen hetzelfde bieden maar geven meteen ook aan dat het niet vanzelf gaat. Het MLM systeem zorgt ervoor dat je inderdaad zelfstandig bent maar dat je in de structuur altijd ondersteuning krijgt van je coach of organisatieleider en zelfs door je collega partners. Omdat iedereen weet wat je ervoor moet doen is er onderling grote waardering als je resultaat boekt. Ik ervaar dat het moeilijk blijft om dit in woorden aan iemand over te brengen. Enthousiasme op papier is toch anders dan de energie die enthousiasme geeft. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons of vul het contact formulier in.