+31(0)161 851 758 info@extrainkomen.nl

Op zondag 17 januari heeft Natasja van Beautyspots een advertorial geplaatst voor Extra Inkomen. Na een interview heeft ze prima verwoord wat wij te bieden hebben. Extra inkomen opbouwen naast je huidige baan of bezigheden.

“Het mooie bij dit concept is dat je helemaal zelf bepaalt op welke manier en in welke mate je geld verdient. Je kunt klein en simpel beginnen, en geld besparen door voor inkoopprijs de producten in te kopen. Misschien maak je al snel vrienden en familie enthousiast, en kunnen zij via jou ook de kwaliteitsproducten kopen, en volgen via via na verloop van tijd meerdere klanten. Verkopen en bijverdienen op de manier die het beste bij jou past, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en toch kan het!”

De 40 jarige Natasja schrijft op haar blog, die sinds 1 oktober 2012 bestaat, over mooie verzorgingsproducten en make-up die ze op haar zoektocht, naar nieuwe of vertrouwde webshops of winkels op dit gebied tegenkom. Tijdens deze zoektocht komt ze ook weleens andere leuke producten of zaken tegen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen en lifestyle. Zo ook vond ze Extra Inkomen via onze website Schoonheidswinkel. Na een bezoek aan ons kantoor en een leuk gesprek schreef ze deze tekst.

“Het fijne bij dit concept is dat je van begin af aan goede begeleiding en training (de trainingen vinden op verschillende locaties in Nederland plaats) krijgt, welke ook naarmate je langer ‘aan de slag’ bent, blijven. Zo kun je (als je dat wilt) jezelf blijven ontwikkelen en scherp houden, en je inkomsten wellicht nog verder laten groeien. Je wordt dus niet in het diepe gegooid en met een tas vol producten op pad gestuurd, maar je krijgt goede begeleiding. Ook uitgebreide uitleg over de producten hoort daar uiteraard bij. Het enige wat jij daarna nog hoeft te doen, is tijd vrijmaken en aan de slag gaan.”

Een fijne ervaring, kleine ondernemers die met elkaar samenwerken om met al hun plezier het beste uit hun business te halen.